Koncepciótól a kész weblapig

Mint minden alkotói folyamatnak, a weboldal készítésnek is az első lépcsőfoka a tervezés. Figyelembevéve a megrendelő kialakult koncepcióját, kreatív ötletekkel kiegészítve tervezzük meg a webes projekt alapjait. Amennyiben ügyfelünk nem rendelkezik még kialakult elképzeléssel, munkatársaink örömmel segítenek konstruktív javaslatokkal annak érdekében, hogy egy valóban értékes és hasznos webes megjelenést alkothassunk meg közösen.

Tartalom és látvány

Az arculathoz igazodó modern tipográfiával és harmonikus színvilággal hozzuk összhangba a megjelenést és a tartalmi elemeket. Célunk mindenkor az aktuális webes trendekhez igazodó habkönnyű, kényelmes, felhasználóbarát ergonómiával kialakított weblapok tervezése, hiszen manapság a könnyű kezelhetőség egy igen súlyos elvárás a weboldalt látogatók részéről.

Optimalizált megjelenés mobil eszközökre

Az utóbbi években több kutatás is megmutatta, hogy az emberek több, mint fele már mobileszközökön csatlakozik az internetre, így nem is csoda, hogy általános elvárássá vált, hogy a weboldalak a monitorokon, tableteken és telefonkijelzőkön ugyanolyan jól olvashatóak és könnyen kezelhetőek legyenek. A napjainkban a mobileszközökön megtekintett weboldalak száma jóval meghaladja a hagyományos monitoron böngészett weblapok számát.

Cégünk elsődleges irányvonala a responsive tervezésben rejlő lehetőségek maradéktalan kiaknázása. Az általunk készített weboldalak mindegyike optimalizált valamennyi piacon lévő kijelzőméretre.

Rugalmas több nyelvet kezelő weboldalak

Manapság gyakori igény a vállalkozások webes megjelenésénél a többnyelvűség. Az általunk használt tartalomkezelő rendszer lehetőséget nyújt korlátlan mennyiségű lokalizáció beépítésére az adott weboldalba. A különböző nyelvű tartalmak ezáltal rugalmasan kezelhetővé válnak.

Keresőoptimalizálás

Nem elég egy remek weblappal rendelkezni, meg is kell mutatni a világnak! Ehhez szükséges és elengedhetetlen a keresőoptimalizálás. Segítünk a három legnagyobb keresőóriás (Google, Bing, Yahoo!) találati listájában a lehető legelőkelőbb helyre juttatni weboldalát.

Önálló tartalomkezelés

Az a weboldal működik jól, amely mindig releváns és a látogatók számára érdekes tartalmat közöl. Ez szükségessé teszi az oldal tartalmának időről időre történő frissítését és változtatását. Bízza ránk a feladatot, vagy akár Ön is elvégezheti könnyedén a weboldal adminisztrációs felületén.

Folyamatos karbantartás

Az általunk használt tartalomkezelő rendszerek nyílt forráskódakú, emiatt folyamatos fejlesztés alatt állnak. Ezáltal biztos lehet benne, hogy a weblapját alkotó kód mindig a legnaprakészebb állapotban van, melyet rendszerint mi is ellenőrzünk.