Az ONGUARD felhő alapú járműbiztonsági és járműmenedzsment szolgáltatása segítségével a nap minden pillanatában biztonságban tudhatja valamennyi járművét. A gépjárművekbe szerelt fedélzeti egységek által folyamatosan gyűjtött telemetriai adatok alapján pedig mindig tudhatja, hogy hol és meddig tartózkodik járműve. Készítsen kimutatásokat a feldolgozott adatokból! A futásteljesítmény alapján nyilvántarthatja gépjárműve karbantartási feladatait vagy akár visszakövetheti megtett útvonalait is.

Több, mint 10 éves tapasztalattal a hátunk mögött a járműkövetés terén, célul tűztük ki, hogy egy olyan járművédelmi és követőrendszert fejlesszünk ki, mely komolyabb befektetés nélkül képes egy hatékony védelmi réteget képezni a felhasználók gépjárművei körül. Fejünkbe vettük, hogy megkönnyítjük kimutatásokkal, testre szabható riasztásokkal, adatok gyűjtésével és tárolásával az autózás élményének fenntartását, mindezt egy online bárhonnan és bármilyen eszközről elérhető webes alkalmazással. Mind a webes alkalmazás, mind a követésre használt saját eszközeink teljes mértékben hazai fejlesztésűek.

Szeretné biztonságban tudni járműveit?

Az ONGUARD-ot egy újgenerációs autóklubként álmodtuk meg, hogy a magyarországi autós társadalomnak valódi értéket teremthessünk az által, hogy megfizethető alternatívát nyújtunk a biztonság, az adminisztráció és a gépjármű nyilvántartás terén, legyen a felhasználó magánszemély vagy flottával rendelkező vállalat. A rendszert úgy terveztük meg, hogy azt intuitív módon kortól függetlenül és számottevő informatikai ismeretek nélkül is könnyedén és gyorsan lehessen megérteni és kezelni. A modern technológiai innovációkat és újításokat követve az ONGUARD bárhonnan könnyedén elérhető, nincs szükség másra, mint egy internetkapcsolattal rendelkező eszközre, ami akár az Ön okostelefonja is lehet.

Hogyan védi járművét a rendszerünk?

A gépjárművekbe telepített IRIS fedélzeti egységek, illetve a rendszerhez párosított okostelefonos applikációk a működésük során óriási mennyiségű adatot gyűjtenek, melyek az ONGUARD rendszerében tárolódnak és ott kerülnek feldolgozásra is. Ezeket az adatokat aztán a felhasználók bármikor megtekinthetik, még akár hónapokra visszamenőleg is.

A rendszerben virtuális garázsokhoz rendelve, csoportokba rendezve tarthatók nyilván a gépjárművek, amikhez aztán egyéni adatok rendelhetők, illetve a gyűjtött adatok alapján kimutatások készíthetők.

Az IRIS.base fedélzeti egységünkről bővebb információt itt olvashat!.

Az ONGUARD használatával...

  • Pontosan tudhatja mikor, hol és meddig tartózkodtak járművei.
  • Azonnali értesítést kap, ha a magára hagyott járműve elmozdul a helyéről vagy baleset éri.
  • Az automatikus útnyilvántartásból akár hónapokra visszamenőleg is kikeresheti útvonalait.
  • Kimutatásokat készíthet a megtett utakról.
  • Végre egy könnyen átlátható felületen kísérheti figyelemmel járművei mozgását.