Optin Rollup

Az Optin Kft. információ-technológiai kutató-fejlesztő vállalkozás, mely első sorban a logisztika, járműbiztonság és a közlekedésszervezés területeire fejleszt innovatív informatikai megoldásokat, szem előtt tartva a partnerek egyéni igényeit. Cégünk kiemelt üzleti célja az említett területeken működő vállalkozások között a vezető piaci szerep megszerzése, melynek érdekében az elmúlt években számos témába vágó fejlesztést indítottunk és Európai Uniós kutatás-fejlesztési projektben vállaltunk kulcsszerepet.

A cégalapító, Dr. Kovács Zoltán programtervező matematikus, egyetemi oktató közreműködésével az Optin Kft. jó kapcsolatot ápol többek között a veszprémi Pannon Egyetemmel, a Szegedi Tudományegyetemmel, és a Budapesti Műszaki Egyetemmel, így biztosítva szoros együttműködést egyetemi kutatókkal az egyes projektek során. Az egyetemi kapcsolatoknak köszönhetően sikerült az évek során egy hatékony, egyszerű megoldásokra törekvő, agilis szoftver- és hardverfejlesztő csapatot kialakítani, mely a cég által folytatott gyakornoki program keretein belül rendszeresen kibővül tehetséges diákokkal az egyetemekről.

A teljesített projektjeinken keresztül az OPTIN tudásbázisa értékes tapasztalatokkal gazdagodott számos területen, mint például:

  • fuvartervezés
  • járatoptimalizálás
  • tömegközlekedés
  • intelligens városirányítás
  • mérésadatgyűjtés
  • erőforrás allokáció
  • beágyazott hardver- és szoftverfejlesztés

Legújabb és legizgalmasabb fejlesztési irányunk a pilóta nélküli kisrepülős légi felderítés és képfeldolgozás.

Az OPTIN által kínált megoldások tökéletes táptalajt kínálnak az ügyfeleink számára, hogy könnyebben végezzék tevékenységüket és egy megbízható, szilárd partnerként támaszkodjanak cégünkre az évek során.