Termékek

MiniMo Fuvarmenedzsment

MiniMo Fuvarmenedzsment

A MiniMo fuvarmenedzsment rendszer komplex megoldást nyújt fuvarozók és fuvarszervezők számára az esetenként több száz szállítási feladat átlátható és rugalmas kezelésére. Alkalmazásunk megoldást nyújt a végeláthatatlan excel táblák és adatbázisok nehézkes kezelésére és a hibalehetőségek visszaszorítására. A MiniMo rendszerben lehetőség van a járműpark és a sofőrgárda pontos nyilvántartására, járatlapok automatikus generálására, a járművek műholdas követésére okostelefonos applikáció segítségével, továbbá a le-, fel- és átrakodások egyértelmű követésére.
ONGUARD Járműbiztonság

ONGUARD Járműbiztonság

Az ONGUARD felhő alapú járműbiztonsági és járműmenedzsment szolgáltatása segítségével a nap minden pillanatában biztonságban tudhatja valamennyi járművét. A gépjárművekbe szerelt fedélzeti egységek által folyamatosan gyűjtött telemetriai adatok alapján pedig mindig tudhatja, hogy hol és meddig tartózkodik járműve. Készítsen kimutatásokat a feldolgozott adatokból! A futásteljesítmény alapján nyilvántarthatja gépjárműve karbantartási feladatait vagy akár visszakövetheti megtett útvonalait is.
IRIS.base

IRIS.base

Az IRIS.base egy 100%-ban hazai, magyar fejlesztésű és gyártású, magas technológiai színvonalat képviselő telemetriai eszköz, amely alkalmas személygépjárművek, tehergépkocsik, munkagépek vagy akár vasúti, vízi és légi járművek fedélzeti eszközeként (OBU = on-board unit) azok mozgását és állapotát megfigyelni, kapcsolatot tartani egy központtal, vagy akár beavatkozni.
ONGUARD Tracker

ONGUARD Tracker

Az IRIS.base fedélzeti eszközzel lehetőség nyílik különféle objektumok megfigyelésére, követésére a gépjárművektől kezdve bármilyen olyan vagyontárgyig, melynek mindenkori pozíciója és – a szenzoradatok alapján meghatározott – állapota fontos a felhasználó számára. Az ONGUARD Tracker segítségével kibővíthető a fedélzeti eszköz szolgáltatáspalettája, kényelmesebbé tehetjük az ONGUARD szolgáltatásunk használatát, illetve a beépített tracker funkció segítségével – a lehető legegyszerűbben és legolcsóbban – megvalósítható személyek követése is.
Optin Sensor Protocol

Optin Sensor Protocol

Az OPTIN Sensor Protocol egy pehelysúlyú, tipikusan Internet of Things (M2M, a Dolgok Internete, azaz okos eszközök, szenzorhálózatok) megoldások által generált adatok továbbitására szolgáló kommunikációs protokoll.