Termékek

MiniMo Fuvarmenedzsment

MiniMo Fuvarmenedzsment

A MiniMo fuvarmenedzsment rendszer komplex megoldást nyújt fuvarozók és fuvarszervezők számára az esetenként több száz szállítási feladat átlátható és rugalmas kezelésére. Alkalmazásunk megoldást nyújt a végeláthatatlan excel táblák és adatbázisok nehézkes kezelésére és a hibalehetőségek visszaszorítására. A MiniMo rendszerben lehetőség van a járműpark és a sofőrgárda pontos nyilvántartására, járatlapok automatikus generálására, a járművek műholdas követésére okostelefonos applikáció segítségével, továbbá a le-, fel- és átrakodások egyértelmű követésére.
Környezeti Adatrögzítők (ADL)

Környezeti Adatrögzítők (ADL)

Az Optin Ambient Data Logger (ADL) készülékek elemes működésű érzékelő és adatgyűjtő megoldások hosszú távú környezeti monitorozáshoz. Kis méretük, vízálló burkolatuk, kivételes árérték arányuk és egyszerűen kezelhető felhasználói felületük révén az Optin ADL készülékek bármely hosszú távú környezeti monitoring projekt alapjául szolgálhatnak.
ONGUARD Járműbiztonság

ONGUARD Járműbiztonság

Az ONGUARD felhő alapú járműbiztonsági és járműmenedzsment szolgáltatása segítségével a nap minden pillanatában biztonságban tudhatja valamennyi járművét. A gépjárművekbe szerelt fedélzeti egységek által folyamatosan gyűjtött telemetriai adatok alapján pedig mindig tudhatja, hogy hol és meddig tartózkodik járműve. Készítsen kimutatásokat a feldolgozott adatokból! A futásteljesítmény alapján nyilvántarthatja gépjárműve karbantartási feladatait vagy akár visszakövetheti megtett útvonalait is.
IRIS.base

IRIS.base

Az IRIS.base egy 100%-ban hazai, magyar fejlesztésű és gyártású, magas technológiai színvonalat képviselő telemetriai eszköz, amely alkalmas személygépjárművek, tehergépkocsik, munkagépek vagy akár vasúti, vízi és légi járművek fedélzeti eszközeként (OBU = on-board unit) azok mozgását és állapotát megfigyelni, kapcsolatot tartani egy központtal, vagy akár beavatkozni.
ONGUARD Tracker

ONGUARD Tracker

Az IRIS.base fedélzeti eszközzel lehetőség nyílik különféle objektumok megfigyelésére, követésére a gépjárművektől kezdve bármilyen olyan vagyontárgyig, melynek mindenkori pozíciója és – a szenzoradatok alapján meghatározott – állapota fontos a felhasználó számára. Az ONGUARD Tracker segítségével kibővíthető a fedélzeti eszköz szolgáltatáspalettája, kényelmesebbé tehetjük az ONGUARD szolgáltatásunk használatát, illetve a beépített tracker funkció segítségével – a lehető legegyszerűbben és legolcsóbban – megvalósítható személyek követése is.