Szolgáltatások

Webfejlesztés

Webfejlesztés

Az utóbbi években tapasztalt egyre erősödő internetorientált trendek hatására cégünk a szolgáltatásainak kibővítése mellett döntött. Ennek eredményeképpen immáron széleskörű webes szolgáltatásokat nyújtunk, melyek az egyszerű információs weblapoktól a komplex webáruházakig, mobilos applikációkig terjednek. 2015-re a világ teljes népességének több, mint egyharmada vált internetfelhasználóvá, ami egyértelműsítette a vállalkozások webes fejlődésének igényét. Csapatunk ezekre a felmerülő igényekre nyújt új, modern és kreatív megoldásokat.
Szoftverfejlesztés

Szoftverfejlesztés

Szoftverfejlesztési csapatunk számos projekten keresztül egy hatékony, egyszerű megoldásokra törekvő, agilis csapattá ért össze az évek folyamán. Nap, mint nap figyelemmel kísérjük a trendeket, folyamatosan tanulunk, és rettentően élvezzük, hiszen a szoftver soha ezelőtt nem volt ennyire könnyed és érdekes kihívásokkal teli. Örülünk, hogy a részesei lehetünk! A legfontosabbnak modern, a közösség erejéből építkező megoldások alkalmazásával elérhető hatékony, minőségi fejlesztői munkát tartjuk. Legyen szó fejlesztési ciklusunk bármely állomásáról: kezdve a probléma pontos és körültekintő definíciójától, a prototipizálás és az esztétika kérdésein át egészen az elért eredmények mérésén és az abból való tanuláson keresztül az evolúcióig.
Hardverfejlesztés

Hardverfejlesztés

Cégünk hardveres csapata áll rendelkezésére elektronikai fejlesztési és gyártási feladatok magas színvonalú elvégzésére, a specifikáció kialakításától a prototípus elkészítésén keresztül a sorozatgyártás lebonyolításáig. Lehet az egyedi áramköri kártya, sorozatgyártásra szánt termék, vagy ipari vezérlő elektronika, ha van egy ötlete, elképzelése, melynek megvalósításához profi szakembereket keres, lépjen kapcsolatba velünk!