Pályázati lehetőség informatikai beruházásokra
Vissza a blog oldalra

Pályázati lehetőség informatikai beruházásokra

GINOP 3.2.2. - Pályázzunk együtt!

Pár héten belül elindul a “Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” című pályázat a GINOP 3.2.2. kódszám alatt, melynek célja, hogy mikro-, kis- és középvállalkozások olyan infokommunikációs megoldásokkal vagy szolgáltatásokkal segítsék elő működésüket, amelyekre saját beruházásból nem vagy csak nagy anyagi áldozatok árán lennének képesek.

A pályázat lehetőséget kínál a magyarországi székhelyű vállalkozásoknak olyan vállalatirányítási, döntéstámogató, mobilitást elősegítő vagy éppen elektronikus kereskedelmi rendszerek bevezetésére, amelyek segítségével javul a vállalati hatékonyság és az eladási folyamatok eredménye.

Pályázzunk együtt!

Cégünk, mint a pályázat minősített szállítója mindamellet, hogy segítséget nyújthat Önnek a pályázat elkészítésében, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal segítheti az Ön vállalkozását.

MiniMo Logistics - Járattervezés pillanatok alatt

Az OPTIN által fejleszett MiniMo Logistics online alkalmazás nagy mértékben megkönnyíti a fuvarozó vállalkozások mindennapi munkáját, csökkentve az adminisztrációs költségeket és minimalizálva az emberi figyelmetlenségből fakadó hibákat. A beépített járatoptimalizáló másodpercek alatt automatikusan megtervezi a fuvarozó vállalkozás teljes flottája számára az aznapi legideálisabb útvonalakat.

Főbb funkciók:

  • Feladatok feltöltése szinte bármilyen táblázatból, adatbázisból vagy vállalatirányítási rendszerből. Akár automatikusan is.
  • Optimális feladat kiosztás járművei, flottája között pár pillanat alatt
  • Feladatok kiküldése a vezetők számára mobilalkalmazásunk segítségével
  • Járművek, csomagok útjának, állapotának követése
  • EKÁER és ADR kezelés
  • Megbízók folyamatos és automatikus támogatása
  • Grafikus döntéstámogató elemzések
  • Kapcsolattartás diszpécser és sofőr között

Tudjon meg többet a MiniMo Logistics alkalmazásról ide kattintva.

ONGUARD járműbiztonság

Az ONGUARD egy felhő alapú járműbiztonsági és járműmenedzsment szolgáltatás, amely a járműparkkal rendelkező vállalkozások számára nyújt teljes körű kontrollt a vállalati járművek használata felett. Az adminisztrációs felületen megtekinthetők a járművek pillanatnyi pozíciói, kimutatások készíthetők a használatukról, illetve a rendszer automatikus riasztásokat küld zónaelhagyás vagy káresemény történése esetén.

Az ONGUARD használatából származó előnyök:

  • Pontosan tudhatja mikor, hol és meddig tartózkodtak járművei.
  • Az automatikus útnyilvántartásból akár hónapokra visszamenőleg is kikeresheti útvonalait.
  • Azonnali értesítést kap, ha a magára hagyott járműve elmozdul a helyéről vagy baleset éri.
  • Kimutatásokat készíthet a megtett utakról.
  • Végre egy könnyen átlátható felületen kísérheti figyelemmel járművei mozgását.

Tudjon meg többet az ONGUARD alkalmazásról ide kattintva.

Webfejlesztés, honlapkészítés, webshop

Minden cég számára fontos, hogy eljusson a híre a potenciális vásárlóikhoz, így az internetes megjelenés kiemelt fontossággal bír. Cégünk professzionális grafikai tervező és fejlesztői csapata elkötelezett híve a legfrisebb technológiák alkalmazásának, a biztonságos adatkezelésnek, a legmodernebb, mégis egyénre szabott megjelenés kialakításának és mindenekelőtt a felhasználók igényeinek, szokásainak figyelembevételének.

Partnerei lehetünk az Ön weboldalának, webshopjának elkészítésében, karbantartásában és későbbi fejlesztések elkészítésében is.

Tudjon meg többet a webfejesztés szolgáltatásunkról ide kattintva.

Egyedi szoftverfejlesztés

Cégünk szoftveres csapata vállalja továbbá olyan szoftverek elkészítését, mely az Ön cégének munkáját elősegítheti.

Kiemelt fontossággal bír számunkra az Ön elégedettsége, ezért a fejlesztés során folyamatos egyeztetéseket tartunk, melynek során Ön mindig láthatja befektetésének aktuális állását és ezáltal az új funkciók bevezetése mindig az Ön igényei szerint kerül majd a rendszerbe.

További információkért kattintson az alábbi linkre: Tudjon meg többet a szoftverfejlesztés szolgáltatásunkról ide kattintva.

Üzenjen nekünk!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google

Privacy Policy and Terms of Service apply.