Az IRIS.base fedélzeti eszközzel lehetőség nyílik különféle objektumok megfigyelésére, követésére a gépjárművektől kezdve bármilyen olyan vagyontárgyig, melynek mindenkori pozíciója és – a szenzoradatok alapján meghatározott – állapota fontos a felhasználó számára. Az ONGUARD Tracker segítségével kibővíthető a fedélzeti eszköz szolgáltatáspalettája, kényelmesebbé tehetjük az ONGUARD szolgáltatásunk használatát, illetve a beépített tracker funkció segítségével – a lehető legegyszerűbben és legolcsóbban – megvalósítható személyek követése is.

Követés

Az alkalmazásunk egyik legnagyobb előnye abban rejlik, hogy ingyen és könnyedén kipróbálható vele az ONGUARD webalkalmazásunk, mindezt úgy, hogy közben könnyedén követheti a mozgását és minden hasznos funkciót megkap érte. Regisztráljon az ONGUARD alkalmazásban és tesztelje a képességeit!

Tankolások regisztrálása

Ennek a funkciónak az igazi ereje a fedélzeti eszköz használata mellett mutatkozik meg. Tankolás után megadhatjuk a tankolt üzemagyag típusát, mennyiségét, egységárát, illetve a töltőállomást is. Ezen felül a mobiltelefon GPS-ének segítségével elmentjük a tankolás pozícióját is. Az adatok beküldése után azonnal elérhetővé válnak a webalkalmazás naplójában, megtekinthetőek a térképen, és kimutatás is készíthető belőlük.

Fotó feltöltése

Úgy tartja a mondás, hogy “egy kép többet mond ezer szónál”. Mivel az ONGUARD szolgáltatás célja a teljes eseménynaplózás, úgy gondoltuk, hogy a fedélzeti eszköz szenzoradatait a legjobban fényképekkel lehetne kiegészíteni. Szélsőséges esetekben, például baleseteknél igen hasznos, ha a körülményeket képekkel is tudjuk dokumentálni. Az ONGUARD Tracker alkalmazással készített fényképekhez tároljuk a készítés helyszínét és megjegyzéseket fűzhetünk hozzá, melyeket később a webalkalmazás naplójában visszakereshetünk, a térképen pedig megtekinthetünk.